Werkwijze

INTAKEGESPREK  (de eerste consultatie)

Duur: ± 1u15
Kostprijs: €50

Tijdens het eerste consult luister ik naar uw wensen en verwachtingen. Aan de hand van een voedingsanamnese maak ik kennis met uw voedings- en leefgewoontes. Op basis hiervan wordt een schets gemaakt van het advies en  de aandachtspunten.
Daarnaast wordt er een via een BIA-meting een lichaamsanalyse uitgevoerd. Al deze parameters (gewicht, vetmassa, spiermassa, …) worden besproken zodat u een eerste beeld hebt van uw lichaamssamenstelling.

 

TWEEDE CONSULTATIE 

Duur: ± 45min
Kostprijs: €35

Tijdens de tweede consultatie wordt het eerste advies geëvalueerd. Ik luister naar uw eerste ervaringen, vragen en/of opmerkingen. Tijdens het eerste consult werden uw voedings- en leefgewoontes gedetailleerd in kaart gebracht. Het voedingsadvies wordt op deze manier tijdens dit consult nog persoonlijker en gerichter besproken. U krijgt verdere informatie over de voedingsmiddelen en de nodige werkpunten worden besproken. Alles is en blijft afgestemd op uw noden en behoeften.

 

DERDE CONSULTATIE

Duur: ± 30 min
Kostprijs: €25

Tijdens de derde consultatie wordt het persoonlijk voedingsadvies geëvalueerd. Aan de hand van de ervaringen wordt het advies al dan niet bijgestuurd. Informatie wat betreft de eetgewoonten toegepast in ons sociaal leven zoals restaurantbezoekjes, verjaardagen, … worden besproken alsook persoonlijke vragen of tips bij bepaalde moeilijkheden.
Tijdens deze consultatie wordt uw lichaamssamenstelling opnieuw gemeten en besproken.

 

OPVOLGCONSULTATIES

Duur: ± 30min
Kostprijs: €25

Opvolgconsultaties zijn heel belangrijk in de verdere opvolging van uw persoonlijk advies. U wordt blijvend gemotiveerd en begeleid bij het krijgen van nieuwe voedings- en leefgewoontes. U krijgt eveneens een aantal recepten en tips om u verder te ondersteunen tijdens ‘moeilijkere’ momenten. Tijdens elk opvolgconsult wordt uw lichaamssamenstelling gemeten en verder besproken.

 

LICHAAMSANALYSE

Duur: ± 25min
Kostprijs: €15

Indien u geen nood heeft aan voedingsadvies maar wel aan een uitgebreide lichaamsanalyse, kan u ook steeds bij mij terecht. Tijdens deze consultatie wordt een BIA – meting uitgevoerd en worden de resultaten uitvoerig besproken. Aan de hand van deze bespreking worden een aantal tips meegegeven. De resultaten krijgt u uitgeprint mee naar huis.